Първоначално публикувано от KGB
Известие
Collapse
No announcement yet.
1.9 ЖТД - гасне в движение при напън
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от KGBПроблема идва от следните неща:
1. Запушени маркучи за обратна нафта....скапан горивен филтър
2. Боклук влезнал (прашинка, не очаквайте да видете нещо) в помпата....в следствие на скапан горивен филтър
3. Регулатор на помпата не работи като хората.
4. В редки случеи датчик на рейката
5. Най-лошото...помпата да е "изтропала"....особено ако мине вода през нея става страшно.
За дюзите сега не ми се пише
Comment
-
един въпрос, защо смени дюзите?sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
ами просто ги имам налични даже са по добрите не са 002 а са 068 накрая а със старите както писах след престой като запаля джигателя и дави на около 1500 някоя от дюзите защото пуши силно на неизгоряла нафта и работи неравномерно ( просто някоя от дюзите пикае в тези обороти и после изчиства ) не ми се гадаеше коя дюза е за тва смених всичкитес другите проблем от подобер род няма .
Comment
-
Не, колега. Доста хора с JTD-та го нямаме този проблем. Златно правило при експлоатация на автомобил (и, кой знае, може би особено Алфа Ромео) е да не се бърника нищо по колата ако тя е в изправност и не прави проблеми. Почнеш ли манипулациите си мислиш, тя ще ми се отблагодари, че така я гледкам, ама на - курец, брато. Почват филмитеМитьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Не им е слабо място...от някоко хиляди коли в БГрия....сигурно едно 10-20го имат този проблем...и все пак това са коли на много много км-ри и на вече почти 10години.
Нормално е за това време някъде нещо да се е запушило или износило.
За София мога да ви кажа къде почти на 100% ще ви оправят колите...ВантоТрейд...търсите Тони....sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
Закарай си колата във ВантоТрейд ако имаш такава възможност.sigpic
Comment
-
С една дума номер 4 от списъка който написахsigpic
Comment
-
Дано да се оправила колата колега и да си я караш със здравеsigpic
Comment
Comment